Nak cari tentang apa?

Pembekal madu lebah asli Setiu, Terengganu

Assalam..


Anda mencari madu lebah asli di Setiu dan Kuala Terengganu? InsyaaAllah madu lebah yang asli dan tidak dicampur apa-apa bahan yang lain..


Saya juga turut membantu Ust Wan Anuar menjual madu lebah asli dari Terengganu. Ramai daripada pelanggan kami yang datangnya dari luar Terengganu juga sering mendapatkan bekalan madu lebah asli daripada kami dan menjadi pelanggan tetap kami.


Alhamdulillah, Ust Wan Anuar dah 10 tahun lebih pengalaman menjual madu lebah asli..Diusahakan secara kampung sahaja. Jika anda ke gerai kami, anda boleh menguji sendiri keaslian madu lebah yang dijual sebelum membelinya. Madu lebah yang dijual ada 3 jenis sahaja iaitu madu lebah biasa, madu lebah tualang dan madu lebah kelulut.


Bagaimana nak dapatkannya?

Kami mempunyai 2 lokasi gerai madu lebah di Kampung Bari Besar Setiu(melalui jalan pantai Merang)..insyaaAllah harga berpatutan dan anda boleh dapatkan diskaun dengan pembelian lebih daripada sebotol dari gerai madu lebah kami di sini..Untuk penghantaran melalui pos kami hanya dapat pos dalam kuantiti 2-3 botol sahaja memandangkan tiada jaminan madu lebah yang dipos dalam botol kaca kami dapat sampai dengan selamat.


Walaubagaimanapun, penghantaran terus boleh di lakukan di sekitar Setiu dan Kuala Terengganu     jika pembelian melebihi 5 botol bagi kawasan tertentu sahaja. Untuk maklumat lanjut anda bolehlah menghubungi Ust Wan Anuar sendiri melalui call/whatsapp/sms ke no berikut:

0199841282

No comments:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.
Adbox