Nak cari tentang apa?

Harga Vivix Shaklee termurah dengan Yes Pack Vivix

Assalam..

Ramai yang bertanyakan harga Vivix. Rata-rata mengatakan ianya agak mahal. Namun bagi mereka yang benar-benar memerlukannya untuk kesihatan mereka, Vivix telah banyak membantu meningkatkan tahap kesihatan mereka.


Saya sangat gembira sejak Promosi Yes Pack Vivix dilancarkan. Sedikit sebanyak dapatlah membantu pelanggan-pelanggan saya mendapatkan Vivix dengan harga termurah. Kebanyakan daripada mereka memilih untuk menjadi ahli bagi mendapatkan harga ahli yang jauh lebih murah.


Alhamdulillah..
Vivix terus terjual setiap bulan semenjak Shaklee melancarkan promosi Yes Pack Vivix.


YES PACK VIVIX menawarkan 2 botol Vivix dengan..
  • Potongan harga 5%
  • Free membership(bernilai rm69)
  • Free postage
  • Free multivitamin Vitalea (bernilai rm88+)
  • Cash back bonus Rm36
*selagi promosi #YesShaklee masih berlangsung

Tawaran ini sah sehingga OKTOBER 2015 sahaja.


Apa itu VIVIX?
10 fakta mengenai Vivix yang ramai nak tahu.


Saya ada beberapa customer tetap yang akan membeli Vivix hampir setiap bulan . Kebanyakan mereka adalah pesakit buah pinggang dan mereka yang mengamalkannya untuk kecantikan dan awet muda.

Ramai yang memilih untuk mendapatkan Yes Pack Vivix kerana ia jauh lebih menjimatkan terutama bagi yang pertama kali ingin mencubanya. Bagi yang telah sedia menjadi ahli anda juga masih dapat menikmati penjimatan ini dengan harga ahli yang lebih istimewa.


KENAPA ANDA PERLU JADI AHLI?


YES PACK VIVIX menawarkan harga VIVIX terendah untuk ahli Shaklee.

Ya. Itu sudah semestinya. DENGAN PEMBELIAN SET YES PACK BERKEMBAR VIVIX INI SECARA AUTOMATIK ANDA MENDAPAT KEAHLIAN PERCUMA.


Menjadi ahli adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan Vivix dengan harga termurah walaupun anda cuma ingin membeli 1 botol.

(Boleh whatsapp terus ke 0199387282 untuk info lanjut pembelian sebagai ahli)


Sebagai ahli, anda berpeluang untuk mendapat harga termurah bukan saja untuk pembelian Vivix, bahkan semua produk Shaklee.

Anda juga boleh mengumpul mata UV(unit volume) anda sendiri sebagai ahli setiap kali membeli dan jika memenuhi syarat UV yang diperlukan anda layak mendapat cashback bonus yang akan dikreditkan terus ke akaun anda pada pertengahan bulan berikutnya.


Sila whatsapp@sms saya, Raihana: 0199387282 untuk maklumat lanjut


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
 ✍ PM: siti raihana ismail
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

No comments:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.
Adbox