Nak cari tentang apa?

Promosi Mac 2014 ESP Beli 6 Percuma 1

Assalam....

Last call Promosi ESP Beli 6 Percuma 1 ESP yang bernilai RM150 per canister. Promosi ini sah sehingga 31 Mac 2014 sahaja...Cepat2 lah order sebelum promosi tamat esok yer..jangan nanti ada lagi yang mintak ESP promosi ni bulan depan..

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan 1 Canister ESP Percuma dengan setiap pembelian 6 canisters ESP..Boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, dan keluarga untuk sama-sama menikmati kebaikan ESP ini..

Nak lebih lagi  info tentang ESP?? Klik sini

Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: siti raihana ismail
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

No comments:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.
Adbox