Nak cari tentang apa?

Cara Order

Terima kasih kerana berminat dengan Produk Shaklee.

Bagaimana nak buat order?

Anda boleh memilih antara 2 cara berikut:

CARA 1 (Menggunakan kad debit/kad kredit)

Jika anda ingin membuat pembelian terus menggunakan kad debit atau kad kredit anda boleh terus order dari SISTEM ESELL SHAKLEE DI SINISila tick pada produk yang anda perlukan sahaja dari sistem.
Lengkapkan segala maklumat yang diperlukan.

(Jika ada masalah boleh juga menghubungi saya, Raihana-0199387282)
CARA 2 (Hubungi saya, RAIHANA (SID 911750))


Jika anda ingin order melalui saya..atau membeli dengan keahlian Shaklee..

1. Hubungi saya, Raihana sebagai pengedar sah shaklee anda melalui sms/wassap di 0199387282. Maklumkan produk yang anda berminat beserta dengan kuantiti

Contoh:
" Saya berminat nak order ESP 2 dan alfalfa 1"


2. Setelah pengesahan dibuat, lakukan pembayaran melalui cara bank deposit atau online transfer. Pihak kami akan memberikan detail account setelah persetujuan harga pembelian. Pembayaran boleh dibuat ke akaun CIMB atau MAYBANK.


3. Email/pm/wassap bukti pembayaran(masa pembayaran) yang telah dibuat. Sertakan maklumat berikut untuk tujuan pengeposan

Nama:
Alamat:
No Telefon:

Emel:


Tempahan akan diproses setelah maklumat dan pembayaran selesai.


Pihak kami akan membuat pengeposan bagi pelanggan yang berada di luar SETIU  dengan courier berikut: -

1. POSLAJU


2. GDEX

3.CITYLINK
Pihak kami/Shaklee akan maklumkan tracking no setelah pengeposan dilakukan. Penghantaran akan mengambil masa antara 1-3 hari waktu bekerja.


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK PENGHANTARAN PRODUK TERUS KEPADA ANDA(COD-cash on delivery), saya boleh membuat penghantaran ke kawasan berikut :


➲ COD Area: Setiu(Bandar Permaisuri, Pak Kancil, Kg. Rahmat, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Mydin Mall, Giant K.Trg, Kg. Padang Midin)


TERIMA KASIH atas segala kerjasama anda untuk memudahkan proses ini,


Siti Raihana Ismail
SID 911750
Pengedar Shaklee anda..

No comments:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.
Adbox