Nak cari tentang apa?

Menjadi Ahli@Pengedar Shaklee?
Kenapa Shaklee?

Shaklee tidak menjalankan perniagaan melalui pembukaan stokis, tetapi melalui pengedar-pengedar Shaklee yang sah dan cawangan-cawangan Shaklee sahaja.. Pemberian bonus Shaklee pula adalah berdasarkan belian/ jualan ahli dan juga bonus dedikasi serta bonus leadership semata( Sekiranya telah menjadi Leader). Bukan melalui pendaftaran downline. Shaklee Malaysia telah berusaha menjadikan sistem MLM Shaklee di Malaysia sebagai suatu sistem yang "patuh Syariah".

Bonus pengedar diperolehi daripada sumber yang jelas iaitu berasaskan jualan produk atau pembelian produk daripada ID anda sendiri. Lebih banyak jualan, maka lebih banyak bonus yang anda perolehi berdasarkan UV(Unit Volume) dan PV(Purchase Volume) anda. Anda tidak memerlukan  ada 'downline' dahulu untuk mendapatkan bonus. Sekiranya anda telah memenuhi syarat jumlah UV yang diperlukan, anda akan terus mendapat bonus pada tengah bulan hadapan atas pembelian Shaklee menggunakan ID anda walaupun anda membeli untuk kegunaan sendiri atau untuk anda jual. Ini bermaksud, walaupun anda mendaftar untuk makan sahaja dan mendapat harga ahli, jika melebihi nilai UV tertentu bagi jumlah pembelian anda, anda telah layak untuk mendapat bonus juga.

Shaklee MLM bukan berdasarkan sistem piramid!! Ini bermaksud sekiranya anda dapat membuat jualan lebih banyak daripada upline, anda juga mampu mendapat bonus yang lebih banyak daripada upline anda sendiri. Mereka yang berusaha bersungguh-sungguh pasti akan mendapat bonus yang setimpal juga.

Sistem yang adil, bukan?


Kelebihan menjadi ahli:

Jika anda mendaftar sebagai ahli...

  • Anda boleh membeli produk shaklee dengan penjimatan hingga 25% daripada harga runcit yang ditawarkan.
  • Setelah mendaftar sebagai ahli, secara automatik anda juga layak menjadi pengedar shaklee yang sah di seluruh Malaysia bahkan di luar negara dengan syarat-syarat yang mudah(tak perlu bayar apa-apa). Untuk memantapkan skill anda sebagai pengedar kami, anda akan dimasukkan ke group2 tertutup yang khas untuk susur galur Kumpulan Jutawan Shaklee dan mendapat coaching secara langsung atau tidak langsung daripada Leaders dalam kumpulan kami.
  • Anda boleh menggunakan produk sambil menikmati pulangan rebat setiap bulan dengan jumlah UV dan belian yang tertentu.
  • Anda dapat membantu ahli keluarga dan saudara mara yang ingin membeli produk dengan harga ahli sahaja yang jauh lebih menjimatkan. Lagi banyak anda membeli atau kongsi beli, lagi banyak UV yang anda dapat, dan lagi cerah peluang anda mendapatkan rebat/bonus hasil belian anda.
  • Anda akan berpeluang menyertai kursus atau taklimat motivasi, mendengar perkongsian dan testimoni pengguna lain, menambah ilmu tentang produk Shaklee dan nutrisi melalui ceramah nutrisi yang dianjurkan oleh group Jutawan Shaklee.
  • Anda boleh menjana pendapatan sampingan dari dua angka ke enam angka melalui pelan pemasaran Shaklee yang sangat adil dan menguntungkan. Hanya akan didedahkan setelah anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.
  • Anda juga mampu untuk mendapatkan 3 ganjaran bonus daripada Shaklee iaitu 3C( Cash Bonus, Car Bonus dan Convention) dan pelbagai lagi insentif hebat menanti atas kesetiaan anda bersama Shaklee.
  • Jika anda berminat untuk menjadi ahli dan mengedar produk Shaklee sebagai wakil pengedar yang sah, ramai yang akan membantu dan akan menyokong anda sepanjang perjalanan anda dalam Shaklee nanti. Anda pasti boleh!!

Anda Berminat menjadi ahli Shaklee? Tetapi belum tahu cara untuk mendaftar sebagai ahli?
Hubungi saya(Raihana) sekarang!!
Sila isikan maklumat dalam form pada link di bawah untuk pendaftaran dan sms/whatsapp saya selepas borang dihantar.

No comments:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.
Adbox