PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Sijil Halal dan KKM

Adakah Produk SHAKLEE dijamin Halal?

Produk Shaklee memang dijamin Halal.

Berikut adalah sijil halal bagi produk-produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia.

Untuk pengetahuan pengguna, sijil halal yang dikeluarkan oleh Islamic Servive of America telah diiktiraf oleh JAKIM.Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi!

Sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi HQ Shaklee ditalian 603 - 5622 3188 atau layari laman web Shaklee Malaysia di www.shaklee.com.my


SIJIL HALAL YANG TERKINI (2017) YANG DIKELUARKAN ISA, BADAN HALAL DI USA YANG DIIKTIRAF JAKIM.
PRODUK SUPLIMEN SHAKLEE JUGA BERDAFTAR DAN MENDAPAT KELULUSAN DARI KKM 
(boleh rujuk Portal BPFK http://bpfk.gov.my)
Sesetengah produk seperti ESP, Mealshakes, Cinch Shake, Vivix tidak memerlukan KKM hologram kerana ia termasuk kategori MAKANAN.


0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.