Nak cari tentang apa?

Set Rambut Gugur ini selamatkannya daripada botak depan suami

Assalamualaikum..


Masalah rambut gugur memang amat menakutkan bagi wanita. Apatah lagi kalau dah seluruh rumah boleh jumpa rambut yang gugur.


Akhirnya mulalah membayangkan diri akan botak depan suami nanti. Malunya kat suami. Selalunya ibu yang baru lepas bersalin sering mengalaminya. Punca utamanya adalah perubahan hormon progestron dan estrogen yang mula berkurang selepas bersalin, kekurangan protein dan asid amino.


Ketahui 7 punca rambut gugur DI SINI

Rambut gugur nak sikat pun takut.

Bagi Puan Maria Awie, beliau sangat bersyukur kerana masalah rambut gugur kronik yang dihadapinya dulu telah berjaya diatasi.

Dulu sangat banyak rambut beliau yang gugur. Sangat merisaukan. Boleh dilihat banyaknya di lantai bilik airnya..

Mungkin orang luar tak tau masalahnya kerana beliau bertudung, namun beliau tetap risaukan penampilannya di hadapan suami dengan rambut yang semakin surut. Yelah, wanita mana yang sanggup kelihatan botak depan suami. Terus down dibuatnya.


Apapun, ikuti luahan beliau.
Apa yang beliau telah lakukan untuk mengembalikan mahkota kewanitaannya?Rambut Gugur Merimaskan, Terutama Wanita Bertudung Ini... from iReach HD on Vimeo.Alhamdulillah, kini Puan Maria dah berjaya menyelesaikan masalah rambut gugurnya.
Beliau semakin yakin untuk tampil berhias di hadapan suami. Rambut surut? Tidak lagi.


Katanya beliau menggunakan set syampu Shaklee khas untuk rambut gugur yang terdapat dalam Set Prosante HairCare dan kemudiannya mengambil Zinc Complex dan ESP secara konsisten untuk menangani masalah rambut gugurnya. Ketiga-tiga produk tersebut adalah termasuk dalam set untuk rambut gugur ini.


Anda nak cuba set ini?

Set untuk rambut gugur
Syampu, serum rambut, Zinc Complex, Protein ESP dan BComplex


Boleh hubungi saya untuk mendapatkannya. Jangan biarkan diri anda berasa malu dan hilang keyakinan untuk berhias depan suami. Masalah rambut gugur masih boleh diatasi. InsyaaAllah.


Sms/whatsapp/call:

RAIHANA
019.938.7282


BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Dua daripada produk dalam set untuk rambut gugur ini iaitu ESP dan Zinc Complex ada promosi MAC 2015 ini. Boleh rujuk entri ini untuk info produk promosi ini. Promosi ini sah sehingga 28 Mac 2015 sahaja. Pasti berbaloi jika anda mendapatkan dengan promosi yang ditawarkan.Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: siti raihana ismail
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

No comments:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.
Adbox