PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Sunday, May 25, 2014

Cara makan Set Berpantang dan Pembedahan Shaklee

Assalam..

Sebelum ini anda mungkin ada pengalaman dengan set berpantang yang lain, namun apa salahnya kali ini anda mencuba set berpantang Shaklee..
Bagaimana Set Berpantang @ Set Pembedahan Shaklee boleh membantu anda? Apakah kelebihan Set Berpantang Shaklee?
Boleh baca selanjutnya di sini

Apa yang ada dalam Set Berpantang Shaklee?


Mungkin anda telah mendapatkan set pantang Shaklee di atas. Bagaimana dengan cara pengambilannya?

Di sini saya sertakan panduan jadual pengambilan bagi Set Berpantang dan Pembedahan Shaklee..


InsyaaAllah, saya menawarkan konsultasi PERCUMA beserta tips ekslusif mengenai cara memilih set berpantang ini, cara makan dan kelebihannya khusus untuk pelanggan yang membeli dari saya, Raihana..


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: siti raihana ismail 
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.