PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Sunday, December 28, 2014

2 Rahsia tambat hati suami agar sentiasa rasa dicintai

Assalam..

Ada macam-macam cara nak tambat hati suami ni..tapi cara dia ni tambat hati suami memang first time  saya dengar..

Tak terfikir langsung buat macam ni pun boleh tambat hati suami...

Nak tau bagaimana dia ini tambat hati  suaminya??
Tonton video ni...



Rahsia Dia Tambat Hati Suami Kaw2, Sambil Tersenyum Manja from iReach HD on Vimeo.


Laa..macam tu je ke...mungkin itu yang anda fikirkan..

Yelah..Suami memang suka jika isteri sentiasa di sampingnya, kan??
Seorang isteri yang baik sentiasa berada di sisi suaminya..menyokong suami dalam apa saja..
Jika anda juga ada masalah yang sama sepertinya..saya boleh membantu insyaaAllah..


Hmm..ada lagi satu cara nak tambat hati suami..
Eh..ada lagi??


Haa...dengan vitamin cinta..

Si Alfalfa Complex dan Vitamin E..

Nak tau kenapa dua ni boleh menyatukan anda kembali dengan suami??

Boleh whatsapp/sms saya..
Raihana-0199387282..

Anda akan rasa istimewanya anda di sisi suami..InsyaaAllah..

Apapun..
Kasih sayang bukan mawaddah semata..
Perlu juga ada rahmah..
Yang mana jika anda hampir tiada apa pun..
Dia tetap bersama anda...
Itulah cinta yang lengkap mawaddah warahmah..
Cinta suami isteri
Membawa ke syurga..insyaaAllah..


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: siti raihana ismail
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.