PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Tuesday, December 30, 2014

Tingkatkan keintiman suami isteri dengan "Vitamin Cinta"

Assalam..

Semalam saya dah bongkarkan 2 rahsia tambat hati suami di SINI..
Rahsia pertama bukanlah rahsia lagi sebab dah dijelaskan dalam video tersebut..
Tapi rahsia kedua..Vitamin Cinta belum saya ceritakan secara detail...

Ada apa pada Vitamin Cinta??

Vitamin untuk mengintimkan suami isteri..

Apa itu Vitamin Cinta??

Ubat kuat ke? Perangsang ke?

Hmm..sebenarnya cuma vitamin..
tapi vitamin yang mampu mengembalikan kehangatan hubungan intim..disamping memenuhi keperluan nutrisi tambahan anda juga...
dengan izin Allah..

Maklumlah..

Apabila usia makin meningkat...dah beranak banyak kali..menyusu anak pula..juga boleh menyebabkan isteri makin dingin..apabila diajak bersama mungkin selalu menolak..tak eloklah macam tu...


Suami pulak..makin berusia..makin risau dirinya dianggap dah makin low perfomance..asyik penat jer dan selalu bimbang tak dapat memenuhi kehendak isteri..


Kebanyakan isteri ni selalunya sanggup jer terima seadanya...asalkan suami lebih menghargai dirinya..tetapi suami pula jadi hilang keyakinan nak bersama..dan malu pada si isteri..


Tak mengapalah jika anda berasa sudah cukup kuat atau bertenaga..tapi apa salahnya mengambil vitamin yang bukan sahaja membantu anda lebih sihat malah memberi bonus vitamin cinta ni skali..


Sebenarnya tak perlu nak mention sangat pada pasangan kelemahan atau kekurangan mereka..nanti kecik pula hati pasangan...


Langkah terbaik hadiahkan mereka dengan vitamin cinta ini sebagai penyelesaian yang membantu mengatasi masalah tersebut di samping memberi bonus kesihatan yang lebih baik..


Orang yang sihat pun ambil vitamin dan suplemen untuk memelihara dan mencukupkan nutrisi tambahan mereka..

Apa yang bagusnya 2 vitamin cinta ni??


Alfalfa Complex
(untuk isteri)

  • Berfungsi memelihara dalaman wanita. Tumbuhan alfalfa sering dijadikan bahan semulajadi yang membantu memulihkan dalaman wanita dalam perubatan alternatif termasuklah membantu mengecutkan peranakan.

  • Merapatkan aset keintiman anda jika diambil secara konsisten

  • Menghilangkan  masalah keputihan yang boleh mengganggu keintiman

  • Mengatasi masalah bau badan

  • Membantu untuk detox toksin

Nak tau lagi kelebihan Alfalfa Complex Shaklee? KLIK SINI

Suami pun boleh makan Alfalfa!!

  • Membantu mengatasi masalah bau badan

  • Melancarkan peredaran darah

  • Membuang toksin

  • Memelihara saraf


Vita-E Complex:
(Untuk suami isteri)

  • Membantu untuk menguatkan libido suami dan isteri 

  • Menjadikan suami jauh lebih bertenaga dan bertahan lebih lama 

  • Membantu meningkatkan kesuburan lelaki

  • Melancarkan peredaran darah dan membantu meningkatkan ereksi ketika bersama 

  • Mengatasi masalah 'kedinginan' isteri dan membantu isteri menikmati hubungan suami isteri lebih baik 

  • Vitamin E membantu mengawal hormon estrogen berlebihan yang boleh menyebabkan isteri mengalami mood swing, sakit kepala,senggugut dan PMS

Nak tau 25 rahsia kelebihan vitamin E shaklee? KLIK SINI


Sebab itu vitamin cinta ini sering dijadikan hadiah buat pasangan..boleh kongsi makan bersama suami dan isteri..suami isteri dapat kesannya sama2..

InsyaaAllah berhasil jika anda mencubanya..

jika anda rasa..
..suami cepat penat..
..suami tak dapat bertahan lama..
..isteri dingin..
..isteri hilang rasa nikmat..
..isteri selalu mood swing...

Hadiahkanlah pasangan dan diri sendiri dengan set ini...Vitamin Cinta Shaklee..


Hubungi saya sekarang!!
Ingin dapatkan vitamin anda dengan harga ahli? Haa..kenelah daftar ahli dulu...
..hubungi sekarang.

Raihana-019 938 7282


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: 

✍ PM: siti raihana ismail 
✐ Blog: Mauceriasokmo 
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.