PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Thursday, January 02, 2014

Promosi Alfalfa Shaklee Januari 2014

As-salam..

Saya nak kongsikan berita gembira buat peminat Alfalfa Shaklee..Bulan ini, Januari 2014 Shaklee dah umumkan Alfalfa Complex sebagai produk promosi..Beli 6 botol, Percuma 1 botol...

Jadi bagi anda yang memang konsisten consume alfalfa ni tak kiralah untuk Set Slimming, Set Menyusu, Set Resdung/Alergi atau Set Keintiman Suami Isteri bolehlah borong terus bulan ni..Beli 1 Set 6 botol percuma pulak 1 botol..hmm..yang beli satu atau dua botol pun still boleh..insyaaAllah..Nak lagi untung, beli satu set terus dengan harga ahli (Syarat mesti jadi ahli dulu lah yer..)

Untuk info lebih lanjut tentang fungsi dan kelebihan Alfalfa Complex boleh baca di sini ya..

*Alfalfa tidak sesuai diambil bagi pengidap SLE


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:

✍ PM: siti raihana ismail
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.