PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Sunday, May 25, 2014

Set Bajet Kombinasi ESP Shaklee

Assalam..

Anda peminat tegar ESP?
Inginkan ESP dalam setiap set yang anda cuba?

Haa..
Ini adalah saranan set bajet kombinasi ESP yang saya biasa cadangkan kepada peminat setia ESP..
Selalu jugak kalau saya cadangkan sebarang set yang tiada ESP bersamanya, peminat setia ESP ni selalunya akan tanya balik..Set ni tak ada ESP ke??

Jadi, ini adalah alternatif SET BAJET DENGAN KOMBINASI ESP yang saya cadangkan berdasarkan keperluan minimum bagi setiap fungsi set tersebut...




Amacam??

Baru puas hati bila tengok setiap set ni ada ESP, kan?
Nak tau kenapa ESP ni special sangat..Jemput baca ni..


Jika berminat nak order, CALL@Whatsapp@snm SEKARANG!!!

Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: siti raihana ismail 
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.