PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Friday, May 08, 2015

Promosi Shaklee Mei 2015: Bulan turunkan kolestrol

Assalamualaikum..


Bulan ni agak teruja juga dengan tawaran daripada Shaklee. Promosi untuk 3 produk dan setiap keahlian baru akan mendapat hadiah istimewa dari Shaklee yang bernilai rm88.75.

Apa produk promosi bulan ni?
Apa hadiah istimewa tu?


Produk promosi Shaklee Mei 2015

Ada 3 produk promosi bulan ini:1. Omega Guard
Beli 6 percuma 1
Beli 2 diskaun 5%

2. Phytocol-ST
Beli 6 percuma 1
Beli 2 diskaun 5%
3. Vitalea 4 children
Beli 3 percuma 1

*Harga ahli lebih jimat 15%-25% daripada harga yang dipaparkan.
Turut ditawarkan 4 set PROMOSI YES dengan harga potongan 5% iaitu:

  1. Set Hamil(Healthy Pranatal)
  2. Set Bersalin(Healthy Postnatal)
  3. Set Pengurusan Berat Badan(Healthy Fitness)
  4. Set Awet Muda(Healthy Young)
*Anda dialukan mendaftar sebagai ahli untuk mendapatkan penjimatan harga 15%-25% untuk set promosi ini yang ditawarkan. (Whatsapp untuk info lanjut)BERITA BAIK UNTUK ANDA YANG MENDAFTAR AHLI BULAN INI..

Untuk mendaftar sebagai ahli, anda cuma perlu membayar rm79 samaada untuk menjadi ahli makan sahaja atau untuk menjadi pengedar Shaklee. Tak perlu modal yang besar atau pinjaman bank untuk memulakan bisnes anda dengan Shaklee. Info lanjut DI SINI.

Istimewanya kali ini..
ADA HADIAH ISTIMEWA JIKA ANDA DAFTAR SEBAGAI AHLI  dan membuat sebarang belian iaitu anda akan mendapat..

Multivitamin VITALEA IRON FORMULA Shaklee yang bernilai RM88.75 sebotol(120 biji)Setelah mendaftar sebagai ahli baru bulan Mei 2015 dan membuat sebarang pembelian walaupun hanya Vitamin TERMURAH SHAKLEE anda juga layak mendapat multivitamin percuma ini. Tawaran ini bersempena 100 tahun ulangtahun Vitalea dalam pasaran.


HUBUNGI SAYA SEKARANG!
sms@whatsapp
Raihana-019.938.7282

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.