PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Tuesday, April 29, 2014

Berapa lama Vitamin Shaklee tahan?

Assalam..

Soalan ini akan dijawab berdasarkan jumlah yang anda ambil setiap hari.

Berapa lama sebotol vitamin Shaklee boleh bertahan??maksud saya, makan sehingga habis sebotol, bukan tempoh sehingga expired yer..

Bergantung samaada anda konsisten atau tidak dalam pengambilan.

Jika anda mengambil shaklee seperti yang dijadualkan, tempoh vitamin anda boleh digunakan adalah seperti berikut:


Hmm..

Jimatkan?
Especially bagi yang mengambil vitamin C, vitamin E, Vitalea, Alfalfa Complex, BComplex dan Herblax..ini adalah antara vitamin yang anda boleh ambil setiap hari tetapi tak perlu dibeli setiap bulan kerana tahan penggunaan lebih lama..apabila dikira purata harga sebiji memang jauh lebih murah harganya..

So, dapatkan vitamin-vitamin yang "Tahan Lama dimakan" ni..

Jangan pulak diperam kerana sayang nak makan sehingga jadi "Tahan Lama diperam" yer..


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: siti raihana ismail 
✐ Blog: Mauceriasokmo 
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.