PROMOSI

PROMOSI
Tawaran Istimewa ini SAH SEHINGGA 31 JUN 2017

Tuesday, November 11, 2014

Set Menyusu Shaklee buat suaminya akur jua...

Assalam..

Tersenyum sorang-sorang saya tengok video ni pertama kali..
Kisah bagaimana seorang Peer Counsellor boleh terjebak beli set menyusu Shaklee..
Dilla ni sebenarnya dah jadi Peer Counselor yang sah..tapi kenapa masih perlukan Set Menyusu pulak??

Anda nak tahu apa yang buat suami Dilla asyik merungut??
Apa jadi pada Dilla lepas ambil Set Menyusu Shaklee ni?


haaa...nak tau?nak tau??

Klik dan tonton video ini jika anda ingin tahu kisahnya..



Haa...akhirnya akur juga si suami..

Apa tidaknya..

5 Kesan selepas ambil Set Menyusu Shaklee ni benar -benar merubah hidup mereka..


  1. Isteri makin cergas dan ceria
  2. Susu makin banyak dan dapat menyusu penuh si anak dengan susu badan 
  3. Dapat peluang jana pendapatan sampingan
  4. Isteri akhirnya dapat berhenti kerja tapi masih dapat income 5 angka tiap bulan
  5. Suami dapat tumpang bersama kejayaan si isteri..
Kalau dah dapat semua ni..suami mana tak suka, kan??


Akhirnya suami Dilla akur juga..dan kini menjadi penyokong utama kejayaan isterinya..

Semua kisah ini bermula daripada Set Menyusu Shaklee..

Nak mulakan kisah anda dengan Set Menyusu Shaklee juga??

Klik SINI..

Manalah tau anda juga boleh dapat Shaklee Effect seperti mereka...

Hanya dengan 3 Langkah mudah:

  1. Dapatkan dan gunakan Set Menyusu Shaklee
  2. Berkongsi pengalaman anda
  3. Bantu yang lain merasai apa yang anda rasai

Nak mulakan dengan langkah pertama??
Saya boleh membantu anda...

Hubungi saya melalui SMS/Whatsapp/Call:

Raihana-019 938 7282



Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:

✍ PM: siti raihana ismail
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.