PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Tuesday, October 21, 2014

Testimoni Cinch Shake Mix: Lebih cepat kurus ambil Cinch Shake dan senaman??

Assalam..

Adakah anda antara mereka yang pernah mengambil Cinch Shake Mix? Ada tak pengedar anda ingatkan anda tentang cara yang lebih efektif untuk kurus dengan Cinch Shake Mix??


Saya pernah mendapat respon berikut daripada sesetengah customer saya..

"Alaa..kenapa ambil Cinch Shake makin naik berat saya?"
"Macam tak berkesan jer minum Cinch Shake ni..tak kurang inci pun.."

Agaknya la..kenapa jadi macam ni?

Kenapa minum Cinch Shake berat makin bertambah?

Leucine merupakan nutrisi yang penting untuk membina otot. Apabila anda mengambil Cinch Shake Mix, sesetengah daripada anda mungkin mengalami sedikit kenaikan berat akibat pertambahan jisim otot yang dibina tadi. Tapi jangan risau, kerana PERTAMBAHAN BERAT AKIBAT OTOT LEBIH BAIK DARIPADA PERTAMBAHAN AKIBAT LEMAK.

Kebiasaan diet tanpa protein akan menghilangkan lemak dan otot sekali. Memang berat menurun, tetapi tubuh menggelebeh kerana kehilangan otot sekali. LEUCINE memastikan semua lemak dapat dihilangkan tapi masih memelihara otot. Sebab itu walaupun berat mereka sama, tapi diet tanpa protein dan dengan protein/Leucine adalah sama sekali berbeza kesannya.                                      
Kenapa mesti nak bina otot??

  1. Supaya tubuh anda tidak menggelebeh selepas kurus
  2. Untuk meningkatkan metabolisme anda untuk memudahkan pembakaran lemak. Apabila metabolisme menurun, tubuh anda akan kehilangan upaya untuk membakar lemak.

Apakah cara terbaik saya nak bina otot? 

  1. Anda perlu mengambil Cinch Shake Mix dengan Leucine untuk membantu memelihara otot agar tidak hilang bersama lemak yang dibakar.
  2. Melakukan senaman untuk merangsang hormon Leptin yang mengawal rasa lapar dan berat badan kita. 


INILAH RAHSIA MEREKA YANG TELAH BERJAYA MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CINCH SHAKE MIX!!

Nak buktinya? Ini dia..
Member Amy yang ambil cinch shake tanpa senaman hanya turun 1kg, tetapi..
Saudari Amy ambil Cinch dengan senaman turun 2kg!!



sekurang-kurangnya lakukan senaman seminggu sekali..lebih kerap lagi baik!!



Anda dah cuba Lecithin dan Herblax tapi masih belum berhasil?
Mungkin anda ada masalah kekurangan metabolisme akibat otot-otot anda..pertambahan usia juga menyebabkan otot semakin lemah dan mengendur..lalu merendahkan tahap metabolisme anda dan menjadikan proses pembakaran lemak kurang efektif.

*Penambahan Omega Guard yang membekalkan Omega-3 juga membantu merangsang hormon leptin yang mengawal selera anda.  

ANDA PASTI MEMERLUKAN CINCH SHAKE MIX DAN SEDIKIT SENAMAN UNTUK MENJAYAKANNYA!!

MAHUKAN KONSULTASI LANJUT DARIPADA SAYA??

BOLEH HUBUNGI SAYA SEKARANG!!

RAIHANA-0199387282


Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: siti raihana ismail
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.