PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL

PROMOSI DAFTAR AHLI PERCUMA dengan pembelian VIVIX 2 BOTOL
Daftar ahli Shaklee secara percuma dengan pembelian sekurangnya 2 botol VIVIX atau belian sekurangnya 200uv. Istimewa buat pembelian VIVIX 2 botol anda akan jimat hingga rm40+ daripada harga ahli apabila anda mendaftar AHLl SHAKLEE. Tawaran Istimewa ini SAH sehingga 30 NOV 2017. Whatsapp 0199387282 sekarang!

Tuesday, September 30, 2014

Promo berkembar Mealshakes dan Collagen Powder: Last Call dengan hadiah misteri!!

Assalam..

Istimewa untuk pelanggan bertuah saya yang berminat nak mendapatkan Mealshakes atau Collagen Powder atau mana-mana Set Lengkap Shaklee pada malam ini juga!!

Rasa nak berikan "hadiah misteri" khas untuk 5 pelanggan terakhir saya malam ini..
30 September 2014 sahaja yang berjaya order dan buat pembayaran sebelum jam 11 malam ini!!

Syarat:
Khas untuk setiap pembelian Set Shaklee, Mealshakes atau Collagen Powder Shaklee sahaja..

Ada sesuatu yang istimewa menanti anda..insyaaAllah hanya mereka yang berjaya membuat pembayaran sebelum jam 11 malam sahaja yer..apa dia?

Namanya pun hadiah misteri, kan..
Nilainya??
InsyaaAllah berbaloi untuk anda..

Apa lagi??

SMS/Whatsapp saya Raihana, di 019-9387282 dan ORDER SEKARANG!!Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: siti raihana ismail
✐ Blog: Mauceriasokmo
✉ Email: elraihan82@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-9387282
➲ COD Area: Setiu(Pak Kancil, Penarek, Merang, Guntong, Saujana) dan Kuala Terengganu(Giant G.Badak, Mydin Mall, Giant K.Trg)

0 komen terkini:

Post a Comment

Assalam..sekiranya anda berminat untuk bertanya atau order, boleh juga tinggalkan komen, order dan pertanyaan anda di sini..saya sedia menghubungi dan membantu anda..

PENAFIAN@ DISCLAIMER

PENAFIAN@ DISCLAIMER
* Semua produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Bagi muslim, jika anda sembuh atau berjaya mengatasi masalah anda setelah mengamalkan Shaklee, semuanya dengan izin ALLAH jua.Bagi mereka yang mempunyai penyakit kronik yang tertentu, sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu sebelum mengambil suplemen anda.